Over mij

Emily Koster

In 2017 werd ik geïnterviewd door Kijkerland, National Television Network over mijn blog (https://pillendoosvergelijk.nl/2017/01/15/interview-in-dutch/). Dit is een overzicht van het interview en ik wil zowel Kijkerland als Kijkerland's producer Johan Van Houden bedanken voor het feit dat ze mij op de radar hebben gezet, en vooral omdat ik open ben en mij de kans geef om mijn kant van het verhaal te geven.

Ik ben Kijkerland zeer dankbaar dat ik hierover met hen heb mogen spreken, en ook met de producent van deze documentaire, die mij de gelegenheid gaf om geïnterviewd te worden op televisie (dat was slechts enkele weken voordat de film in Nederland uitkwam). Ik wil je niet de indruk geven dat ik een bitter persoon ben, wat ik niet ben, noch denk ik dat mijn verhaal niet belangrijk is.

Mijn motto is "Keep it simple, stupid." Ik hoop dat de berichten op hier zal u helpen met uw dagelijkse werk en bespaart u geld! Ik hoop dat je terug te komen en lees de rest van mijn berichten, want ik weet zeker dat je zal.

Deze week ben ik in mijn eerste jaar van de verpleegkunde school en ik wilde delen met u een aantal tips die ik heb geleerd langs de weg en hoe ik ben uitgegroeid tot een betere verpleegkundige. U de eerste post in mijn serie Nursing Tips voor verpleegkundigen en verloskundigen hier. Dit zijn de belangrijkste tips voor studenten verpleegkunde. 1. Als je het doen, doe het dan. Dit is een grote, ik weet het. Maar als je echt, doe het! Het is geweldig om een goede verpleegster te zijn en een verschil te maken in iemands leven, maar het is ook heel moeilijk. Als ik je zou kunnen vragen om elke dag één ding te doen voor de rest van je leven, zou het zijn om een betere verpleegster te zijn.

Leven

Toen ik klaar was met school werkte ik bij een lokale bar en ik begon deze blog om mijn ervaringen en foto's van mijn favoriete pillendozen te delen. Ik heb een speciale plek in mijn hart voor de oude, verwaarloosde, vintage pillendozen in Amsterdam. Toen ik opgroeide, was dit een belangrijk onderdeel van de geschiedenis en cultuur van onze stad. Ik denk dat ze moeten worden gewaardeerd zoals ze waren.

De oude pillendozen zijn nog steeds in gebruik in een of andere vorm, hoewel ik zou zeggen dat ze in een veel slechtere staat dan toen ik opgroeide.

Hier is een foto van de oude Nederlandse pillendozen. Op de achtergrond zie je het verlaten ziekenhuis dat hier vroeger stond (nu een ziekenhuis voor mensen met een psychische aandoening). De gebouwen links en rechts zijn het Pillendoosmuseum en Amsterdam Museum. Ik ben momenteel bezig met het bouwen van een pillbox galerij waar mensen hun favoriete pillendoos op een nieuwe manier kunnen zien.

Mijn vader vertelde me altijd dat als je een goede reden hebt om te reizen, je altijd klaar bent om te gaan. Hij vond het ook leuk om me te vertellen dat reizen zou zijn als wandelen door de zon op weg naar de top van een berg. In werkelijkheid kan ik me alleen maar voorstellen hoe ongemakkelijk het moet zijn om dat te doen zonder een shirt te dragen. Op de top van dat, je bent waarschijnlijk gaan worden blootgesteld aan veel mensen, en het zou veel moeilijker zijn als je niet beschikt over een rugzak of een plek om te verblijven. Dus, wat kan ik doen? Het hangt er allemaal van af. Er zijn een paar tips die ik heb en ze werken echt goed in mijn ervaring:

1. Pak een goede tas, en dragen veel van. Zorg ervoor dat het een schouderband heeft en een soort van sluiting aan de buitenkant heeft. 2. Neem de tas mee. Je bent geen professionele avonturier.

Ik heb veel ervaring omdat ik zoveel dingen heb gemaakt.

Dus, in dit bericht ga ik je vertellen een aantal trucs die ervoor zorgen dat uw pillendoos er nog indrukwekkender. Ik kwam voor het eerst op het idee van het creëren van een pillendoos op de blog van blogger Jessica van Pillbox Talk. Ze werkte aan een project en dacht dat een pillendoos geweldig voor haar zou zijn. Jessica heeft een zeer eenvoudige en gemakkelijk te bouwen pillendoos. Ze gebruikte slechts 2 stukken hout die ze uit twee stukken wit eikenhout heeft gesneden. Het hout werd gesneden tot een hoogte van ongeveer 6 centimeter. Ik gebruikte een aantal stukken stof en een stuk schuim boord en maakte de basis van de pillendoos uit een aantal witte schuim. Hier u zien hoe het schuim bord fungeert als een basis voor de pillendoos. De stof is gesneden in twee stukken van 3/4 inch strips. De stof werd vervolgens aan elkaar genaaid in het midden, het creëren van een beetje "zak" aan de onderkant.