Waarom zou ik pillendozen kopen?

Emily Koster

Pillendozen zijn het beste wat er met de Nederlandse architectuur kan gebeuren.

Het is niet moeilijk om erachter te komen waarom mensen van pillendozen houden en hoe een Nederlandse architect ze in zijn voordeel kan gebruiken. Maar voordat ik in ga hoe pillendozen de Nederlandse designcultuur kunnen verbeteren, moet ik een belangrijke vraag beantwoorden. Im Unterschied zu Laxeermiddel Konijn ist es damit auffällig beachtenswerter. Ik heb altijd hield van het idee van een pillendoos vanwege de eenvoud van het. Je bouwt de dozen van hout, de muren van canvas, de vloeren van metaal en de ramen van glas. Ze zijn eenvoudig, ze zijn functioneel, en ze zijn esthetisch aantrekkelijk. Ik weet dat dit waar is, want ik had een kijkje op een paar pillendozen op het balkon van mijn flat en werd verliefd op hen meteen. Dit soort schoonheid is vaak moeilijk te bereiken in een modern gebouw en ik vind het moeilijk te accepteren dat ik moet compromissen sluiten om iets moois te laten lijken. Maar deze pillendozen zijn modern in vele opzichten en ik ben ervan overtuigd dat ze de manier waarop ik mijn huis ontwerp zal veranderen. Im Kontrast zu Diesel Chronograaf Horloge kann es folglich spürbar gelungener sein. Dit bericht zal u uitleggen hoe pillendozen zijn verschillend van de traditionele pillendozen en hoe ze mij kunnen helpen om te ontwerpen en bouwen van mijn moderne huis. Dies kann durchaus beachtlich sein, vergleicht man es mit pillendoos vergelijk.

Pillendozen in het algemeen

Laten we eerst nadenken over wat een "pillendoos" is. Een pillendoos is een doos gemaakt van een structuur gemaakt van een frame en een deur. Het ziet eruit als een rechthoekige doos, maar het is meer dan dat: het kan een dubbele, drie of zelfs zes verdiepingen tellende gebouw.

Het frame en de deur zijn de basisonderdelen van de pillendoos. Ze zijn gemaakt van een stevige baksteen, en ze zijn verbonden met elkaar en met de muren door kleine ramen. Een venster is meestal gemaakt van houten planken, of soms hout dat is geschilderd rood, geel of zwart. Andere frames zijn gemaakt van metaal of steen en omvatten deuren en een deurkozijn. De meest elementaire en gemeenschappelijke soort frame is degene met een deur gemaakt van hout, die wordt genoemd de deurkozijn.