Wat is belangrijk bij het kopen van pillendozen?

Emily Koster

Alles, maar er zijn een aantal dingen die me verdrietig maken dat ze zelfs gevraagd moeten worden. Ik weet wat ze zijn, ik heb ze gezien in foto's op het internet. Auch mag Nachtlampje Automatisch Uit einen Anlauf sein. En ik heb hun schoonheid gezien. Dat ding dat me verdrietig maakt? Het feit dat sommige van hen zijn gemaakt van plastic en hebben gaten in hen.

Dus tegen jou zeg ik: kijk eens naar deze doos. Het is echt, echt mooi en het ziet er geweldig uit op uw muur. Ik beloof dat het geen plastic is. Graag gedaan. Pillbox grootte: 10 x 15 cm U vindt de doos HIER . De doos heeft een mooi, eenvoudig ontwerp. Er is een mooi stuk van cardstock met een paar pagina's met foto's en een beschrijving. Het boek is gedrukt in zwart-wit en is ongeveer de grootte van een gewone paperback boek. U het krijgen in het Nederlands (en Engels, ik ben niet zeker hoe het nog geschreven) of Duits. Das differenziert es von Artikeln wie etwa pillendoos vergelijk. Ik ben niet echt zeker of de Duitse versie zal de beste vertaling, maar als je leest de Duitse versie is het zinvol. Ik bestelde het in een regulier boek met een sticker op de voorkant en een lint aan de achterkant. Het kwam in slechts een paar dagen. Ik heb het van de Duitse winkel die ik gebruik als mijn tweedehands winkel en het was slechts iets meer dan 10 euro. Het boek is in uitstekende staat, het werd gedrukt in de late jaren '90 en de cover en titel pagina zijn in perfecte staat. Het boek is de grootte van een paperback boek. Het wordt geleverd met de instructies voor het zetten van de doos in de koelkast (dit is ook hoe de Nederlandse winkel verkoopt het) en de instructies voor de pillendoos zelf. De instructies zijn in het Nederlands, maar de instructies aan de binnenkant zijn in het Engels. Ze zijn heel behulpzaam en in een goed formaat. Ze bevatten ook een foto van hoe de doos eruit ziet met al zijn componenten. Het boek heeft ook de afbeelding van een pillendoos met een deur. Als u de Engelse versie wilt lezen, moet u hier klikken. Het spijt me dat ik niet de links hier te vinden voordat u dit, maar ik vond het moeilijk om het Nederlandse boek te vinden. Ik heb een Duitse versie gemaakt, die ook vertaald is.