Wat kan breken op pillendozen?

Emily Koster

Een beetje te veel pillendozen zal je hart breken en geven je verdriet! Het grootste probleem voor velen is het feit dat sommige pillendozen zijn echt klein en hebben niet genoeg houdbaarheid. Dit is waar we van pas komen.

De volgende foto's laten zien wat er mogelijk is als je kiest voor een goede houdbaarheidspildoos met het juiste ontwerp. Zoals je ziet op de foto's, kreeg ik een mooie pillendoos met hoogwaardig leer. Er zijn veel opties voor pillbox design en hier is slechts een paar om uit te kiezen. Het ontwerp dat u kiest, hangt af van uw budget en hoe u wilt dat uw pillendoos eruit ziet. En dit is hoe de beste pillendoos eruit ziet: Het ontwerp is hetzelfde voor alle foto's. U uw stijl en kleur kiezen uit de foto's. De houdbaarheid van de pillendoos is 2 jaar, en er is geen garantie. Zorg er dus voor dat je de beste kwaliteit krijgt. De foto hieronder is een afbeelding die ik gebruikte in het begin van mijn project. Het beeld toont een ontwerp dat ik gebruik. Mijn volgende foto is een ander ontwerp. Ik kan niet garanderen dat het er precies hetzelfde uitzien als het eerste ontwerp, dus het zou niet kunnen. De afbeelding hieronder is het tweede ontwerp dat ik koos voor mijn project.

In het eerste ontwerp gebruikte ik een houten deurklink en de vorm van een houten kist. Het andere ontwerp maakt gebruik van een stuk schuimplaat. De eerste afbeelding toont het ontwerp in het midden van de deur en het tweede beeld is een close-up. Ik zie het verschil tussen de twee. Hoe weet ik dat? De afbeelding hieronder toont twee voorbeelden van pillendozen: een deur met een deurklink die is gemaakt van hout en een houten doos. Beiden hebben hetzelfde ontwerp. Bovendien zijn ze gemaakt van hetzelfde materiaal. Im Kontrast zu Trekzalf Puisten ist es darum deutlich passender. Maar de pillendozen gemaakt met hout zijn zeer comfortabel. De houten zijn meer een uitdaging.

Als u meer wilt weten over hoe u uw eigen pillendoos te maken, dan u meer lezen over mijn pillbox making gids. Of ga naar mijn blog en controleer wat ik daar heb gemaakt, of hoe ik een blog doe.

Ik heb mijn best gedaan om dit trucje dat ik heb geleerd tijdens het maken van pillendozen te delen. En er zijn nog andere geheimen die de pillendoos nog comfortabeler kunnen maken.

Weet je hoe soms de pillendozen die je maakt er zo cool uitzien? En mensen zeggen dat ze het geweldig vinden dat je hout gebruikt. Nou, ik ben ook een houtliefhebber, dus ik maakte mijn pillendoos hout. En nu wil ik al dit trucje met je delen om je pillendoos houter te maken. En de enige manier om die houten pillendoos te krijgen is door een pillendoos te kopen. Genauso wird pillendoos vergelijk einen Anlauf sein. Ik hou niet van de geur van pillendozen, dus ik heb pillendozen gemaakt in verschillende kleuren en stijlen. Zo heb ik ze gemaakt. Je moet wat hout uit een doos of een stuk karton snijden (en het zelf snijden als je, of iets gebruiken om de dozen uit te snijden). U moet de doos uit zijn houten mal nemen zodra het volledig in de oven wordt gebakken, zodat u de houten pillendoos maken. Voor degenen onder u die graag uw pillendozen als echte pillendozen, dat is geweldig! Maar voor mij is het een beetje veel voor mij om de doos die ik gekocht bij de supermarkt elke dag te gebruiken, in een andere vorm en kleur aan degene die ik zelf heb gemaakt. Toen ik een doos kocht was het wit, blauw, rood, roze en groen.